PREZENTARE

              RENT A CAR (VOLKSWAGEN POLO 25 EUR/ZI)

 

BINE ATI VENIT!
 
               "CONFORT SI OSPITALITATE LA PRETURI ACCESIBILE"
 
        Pensiunea Mora, clasificata la 3 stele, este situata in zona centrala a orasului Cluj Napoca, la cateva minute de mers pe jos de Gradina Botanica "Alexandru Borza", Institutul Oncologic "Ion Chiricuta", Universitatea de Medicina si Farmacie "Iuliu Hatieganu", Casa de Cultura a Studentilor si de centrul istoric.
Distanta fata de Aeroportul Cluj este de aproximativ 15 minute cu masina. Construita pentru a oferi caldura, liniste si intimitate, Pensiunea Mora va pune la dispozitie camere spatioase si confortabile cu un design personalizat si mobilier nou, dotate cu grupuri sanitare proprii, televizoare LCD, minibaruri, aer conditionat, internet wireless gratuit, un salon de mic dejun, o cafenea si o parcare in incinta cu 12 locuri.
       Pentru destinderea dvs in cadrul salonului de mic dejun, puteti savura aroma cafelei de dimineata impreuna cu un mic dejun bogat si diversificat de tip bufet suedez .
       Cuvintele si imaginile oricat de mestesugite nu pot ilustra decat partial realitatea. Adevarata dimensiune a locurilor o puteti masura doar vizitandu-ne.
 
     VA ASTEPTAM CU DRAG !

 

Copyright © 2012 Pensiunea Mora
Design by Web Design Cluj